PVC stavbno pohištvo

PVC oknabalkonska vrata ter panoramske stene izdelujemo iz PVC profilov nemškega koncerna VEKA AG.

Na podlagi raziskav je bila VEKA AG leta 2004 največji svetovni proizvajalec PVC profilov, kljub temu, da po kakovosti in ceni sodi v višji razred.

VEKA PVC profili so izdelani iz nerecikliranega materiala ter so odporni proti UV žarkom in proti različnim vremenskim vplivom. Zaradi specifične sestave materiala so odporni tudi proti obarvanju. Ti profili so šestkomorni z ojačanimi komornimi stenami, ki še povečujejo njihovo stabilnost in zagotavljajo odlično toplotno in zvočno izolacijo. Dodatno stabilnost profilom zagotavljajo tudi pocinkani FE profili.

Vzdrževanje ni potrebno, zadostuje le občasno čiščenje.

PVC elementi so opremljeni z vrhunskim varnostnim okovjem WINKHAUS ACTIV PILOT , sivimi tesnili ter zastekljeni z dvoslojnim izolacijskim termopan steklom 4-16-4 polnjenim s plinom s prevodnim faktorjem Ug=1,1W/m²K ali po naročilu tudi z drugačnimi stekli. Priporočamo pa troslojno steklo 4-12-4-12-4 s prevodnim faktorjem Ug=0,7W/m²K. Okovje vsebuje dodatna gobasta protivlomna varovala ter režni prezračevalnik.

Naša PVC oknabalkonska vrata ter panoramske stene so visoke kakovosti, ki so odraz visoko kakovostnih vgradnih materialov (profili, ojačitve, okovje) ter kakovostne proizvodnje le-teh, saj jih izdelujemo in montiramo po strogih standardih in navodilih proizvajalca profilov VEKA AG.

Več informacij o okovju dobite na spletni strani www.winkhaus.de.

Softline 82 MD

Večkomorni sistem

Inovativni večkomorni sistem z 82-milimetrsko vgradno globino za vrhunsko toplotno izolacijo

Visoka toplotna izolativnost

Koeficient prenosa toplote tudi do Uw = 0,67 W / (m²K) z uporabo termo-trojnega stekla z Ug = 0,4 W / (m²K)

Vrhunski profili

Vrhunski profili VEKA po najvišjem standardu kakovosti RAL – razred A po DIN EN 12608

Trojno tesnjenje s sivimi tesnili

Tri stopnje tesnjenja zanesljivo ščitijo pred nizkimi in visokimi temperaturami, prepihom in vlago

Jeklene ojačitve

po VEKA normativih

Okna narejena iz profilov SOFTLINE 82 in zastekljena s 3-slojnim steklom Ug=0,6 W/m2K lahko dosežejo izvrstno toplotno izolativnost do Uw=0,8 W/m2K, zato so primerna za vgradnjo v nizkoenergijske in pasivne hiše.

Okna so opremljena z vrhunskih okovjem Winkhaus ACTIV PILOT, tako da poleg dobrega tesnjenja dosegajo tudi visoko stopnjo protivlomne zaščite.

VARČEVANJE Z ENERGIJO SE VAM BO OBRESTOVALO

Naša okna skrbijo za boljšo toplotno zaščito vašega doma, kar vam bo občutno znižalo stroške ogrevanja!