Slo / Deu
Obdelovanje profilov na CNC stroju
Novosti::

vhodna vrata

ELITE +

Ustvarite vrata po vašem okusu:

KONFIGURATOR VRAT

 

Kontakt::

TIM-TRADE doo
Ponova vas 4b,
SI - 1290 GROSUPLJE

tel. +386 1 78 18 030

fax: +386 1 78 18 036

e-mail: info@tim-trade.si 

PVC stavbno pohištvo

Galerija

PVC okna, balkonska vrata ter panoramske stene izdelujemo iz PVC profilov nemškega koncerna VEKA AG, in sicer sistem:

SOFTLINE 82

SWINGLINE 70

Na podlagi raziskav je bila VEKA AG leta 2004 največji svetovni proizvajalec PVC profilov, kljub temu, da po kakovosti in ceni sodi v višji razred.


VEKA PVC profili so izdelani iz nerecikliranega materiala ter so odporni proti UV žarkom in proti različnim vremenskim vplivom. Zaradi specifične sestave materiala so odporni tudi proti obarvanju. Ti profili so šestkomorni z ojačanimi komornimi stenami, ki še povečujejo njihovo stabilnost in zagotavljajo odlično toplotno in zvočno izolacijo. Dodatno stabilnost profilom zagotavljajo tudi pocinkani FE profili.

Vzdrževanje ni potrebno, zadostuje le občasno čiščenje.

 

PVC elementi so opremljeni z vrhunskim varnostnim okovjem WINKHAUS ACTIV PILOT , sivimi tesnili ter zastekljeni z dvoslojnim izolacijskim termopan steklom 4-16-4 polnjenim s plinom s prevodnim faktorjem Ug=1,1W/m²K ali po naročilu tudi z drugačnimi stekli. Priporočamo pa troslojno steklo 4-12-4-12-4 s prevodnim faktorjem Ug=0,7W/m²K. Okovje vsebuje dodatna gobasta protivlomna varovala ter režni prezračevalnik.

Naša PVC okna, balkonska vrata ter panoramske stene so visoke kakovosti, ki so odraz visoko kakovostnih vgradnih materialov (profili, ojačitve, okovje) ter kakovostne proizvodnje le-teh, saj jih izdelujemo in montiramo po strogih standardih in navodilih proizvajalca profilov VEKA AG.

Več informacij o okovju dobite na spletni strani www.winkhaus.de

PVC pohištvo PVC pohištvo PVC pohištvo
PVC pohištvo PVC pohištvo
PVC pohištvo PVC pohištvo